Konferensresa Paris

Vi ska åka på konferensresa till Paris

Konferensen kommer att bli ett utmärkt tillfälle för oss alla att träffas, bygga upp laganda och lära oss mer om varandra. Inte bara det, utan vi kommer också att ha en fantastisk tid med att utforska en av Europas vackraste städer!

Jag kan inte vänta – det finns så många saker på min lista: att se Eiffeltornet (och kanske till och med ta bilder vid dess bas), Notre Dame de Paris med sina magnifika målade glasfönster som berättar historier från Kristi liv; att gå längs Javert Street där vissa säger att det spökar i varje gränd … men om du känner dig tillräckligt äventyrlig så gå och ta reda på det själv 😉

Det finns en anledning till att Paris är en av världens mest populära turistdestinationer. Här finns några av världens mest ikoniska landmärken och en mängd kulturella upplevelser. Du kan göra allt från att promenera längs Champs-Elysées till att bestiga Eiffeltornet.

Ja, som ni kan se är jag väldigt glad över att åka till Paris med mina kollegor! Vi kommer att arbeta hårt under vår vistelse, men vi kommer också att ha gott om tid att utforska denna vackra stad. Jag ser verkligen fram emot det!

Saker att göra i Paris

Paris är en stad som har något för alla. Från världsberömda museer till pittoreska kaféer och vackra parker finns det alltid något att se och göra.

Ett av de bästa sätten att uppleva staden är att ta en promenad genom ett av de många kvarteren. Stadsdelen Marais är ett bra ställe att börja på, eftersom det finns ett antal historiska landmärken där, bland annat Place des Vosges, Picassomuseet och det judiska kvarteret.

För dem som är intresserade av konst och kultur är ett besök på Louvren ett måste. Detta världsberömda museum rymmer några av de mest ikoniska konstverken, bland annat Mona Lisa och Venus de Milo.

Naturligtvis är ingen resa till Paris komplett utan att njuta av en måltid på någon av stadens berömda restauranger. Från Michelin-stjärniga matställen till avslappnade bistroer finns det något för alla smaker och budgetar. Bon appétit!

Att åka på en konferensresa är perfekt för teambuildning, lära sig nya saker inom sitt område och utveckla affärerna. Men konferenser kan också vara dyra och det kan vara svårt att motivera kostnaden när det finns så många andra krav på ens tid och resurser. 

Som tur är har min arbetsgivare förstått värdet av att åka iväg på aktiviteter och kombinera detta med arbete.